Доставка
  
 
 
 

Поръчките се приемат от сайта  всеки работен ден. При финализиране на Вашата поръчка, Вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, e-mail, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След финализирането на поръчката на посочения от Вас e-mail ще получите потвърждение със същата информация. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от Вашия профил.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Не извършваме доставки за курорти и хотели.

 

Доставката на Вашата поръчка ще бъде безплатна, когато:

Доставката е до адрес в гр. София до /Околовръстният път  на София/ и сумата на Вашата поръчка е над 100 лв.

 

Доставката на Вашата поръчка ще струва 1,99 лв., когато:

Доставката е до адрес в гр. София до /Околовръстният път  на София/и сумата на Вашата поръчка е от 48лв.до 100 лв.

Доставката на Вашата поръчка ще струва 6,99 лв., когато:

Доставката е до адрес извън гр. София и теглото на Вашата поръчка е до 3кг.

За всеки следващ килограм по 1.50 лв.

 Минималната поръчка,за да бъде изпълнена е 40лв.без ДДС.

Запазваме си правото да поискаме клиента да заплати изцяло или частично транспортните разходи за много обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива.

Доставката се извършва от Куриерска фирма - Спиди или от наш служител на адреса, посочен при попълване на онлайн формата за поръчки.

За град София поръчките се изпълняват в рамките на 48 ч./без събота и неделя/

Минималната поръчка,за да бъде изпълнена е 40лв.без ДДС.

Часът за доставка ще бъде уговорен при телефонния разговор за потвърждение на поръчката.

За останалите населени места поръчаните стоки се окомплектоват и предават на куриер след 16:00 ч. в деня на получаване на поръчката. Куриерът доставя стоките в рамките на 10 работни дни.

Срокът за окомплектоване на стоките, които са с изчерпана наличност към момента на подаване на поръчката, е от 1 до 3 работни дни и зависи от наличността и срока на доставка до нас от производителя или вносителя на дадения продукт. При телефонния разговор за потвърждение, ще Ви информираме в кой ден ще бъдат окомплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.

Вие имате право да се откажете от поръчката, ако срокът за изпълнението й не е приемлив.

Електронен магазин bebemoe.bg си запазва правото да откаже доставка до адреси, където подобна не може да бъде организирана с куриер или собствени служители, или ако разходите на доставка значително надвишават обичайните поради адреса на доставка или параметрите на стоката като размери или тегло.

ОТКАЗ НА ДОСТАВКА

Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:

а) видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;
б) стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;
в) цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;
г) не е спазен срокът на доставка.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗППТ, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт. Когато стоката е подменена при доставката и това е невъзможно да се установи в момента на доставка, стоката се подменя, след като е извършен оглед да се установи несъответствието, без потребителят да заплаща допълнителни разходи. При скрит дефект на продукта са в сила гаранционните условия, описани в гаранционната карта. В случаите, когато потребителя получава гаранционна карта не от Бейби кинг ЕООД, а от производителя, той се обръща директно към сервизите, посочени в нея.

По силата на член 55(ал.1) от ЗЗППТ потребителят може да упражни правата си в 7 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани. Връщането на продуктите в този случай е за сметка на потребителя.